در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
با سلام.

از زمان تشکیل جلسه ی هیئت تشخیص اداره کار، 50 روز می گذرد اما حکم برای بنده صادر نشده است . چگونه می توانم پیگیری کنم ؟
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
مشاهده رای اداره کار اینترنتی و از طریق سامانه جامع روابط کار شده. بعد از ورود به سامانه جامع روابط کار، بر روی گزینه گزارشات کارگری کلیک کنید  و سپس دادنامه ها رو انتخاب کنید. همچنین امکان مراجعه حضوری به واحد ابلاغات اداره کار خود را نیز دارید.