در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
با سلام

بنده جديدا پرونده بيمه بيکاريم به اتمام رسيده و قرار است مهر ماه تمام معوقه هاي بنده پرداخت شود من وقتي مطالب اينجا رو درباره بازرسي خواندم از ترس چند روز خانه نشين شدم تا اينکه خسته شدم و رفتم پيش رئيس امور بيمه شدگان و بازرسي شعبه و ايشان بعد از اينکه فهميد از ترس خانه نشين شدم به بنده گفتند که اينطوري نيست که ميگن ما نون کسي رو اينطوري نميبريم که اگر يک بار خانه نبودي بيمه قطع شود بازرس تحقيق ميکند اگر گفتند سر کاري بعد از دو بار قط ميشه اونم قابل اعتراضه خواستم ببينم ايشون راست ميگن
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

بله موارد قطع مقرری بیمه بیکاری شامل اشتغال مجدد مقرری بگیر -عدم حضور غیر موجه در تاریخهای تعیین شده به واحد بیمه بیکاری اداره کار -امتناع از اشتغال مجدد که به مقرری بگیر بدون عذر موجه امتناع نماید -عدم شرکت در دورههای اموزش فنی وسواد اموزی بدون غدر موجه-بازگشت بکار  در َشغل قبلی با حق السعی ایام بلاتکلیفی