در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام خدمت دوستان عزيز

بازرس بيمه بيكار جهت بازرسي به منزل آمده بوده و بنده در منزل نبودم طبق پيگيري كه كردم كارشناس بيمه بيكاري اعلام كرد پرداخت بعدي صورت نميگيرد تا بازرسي انجام شود يعني بنده ١٥ تير دريافتي نخواهم داشت سوالم اينه بازرس چه زماني بعد از درخواست مجدد بازرسي مي آيد؟

با تشكر از شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

دستورالعمل مشخصی در خصوص نحوه و شکل بازرسی  از چگونگی اشتغال مقرری بگیران وجود ندارد، صرفاً  بر بازرسی ماهیانه از محل سکونت و یا اشتغال آنان تاکید شده است.