در بیمه بیکاری توسط (180 امتیاز)
من الان بیست و پنج روزه نشستم که بیان بازرسی مجدد
مدارک هم برده بودم برای بازرس که تو اون زمان کلاس زبان میرفتم
کروکی پرینت گرفتم کامل بردم
اونا شماره تلفن منزل ما رو اشتباه ثبت کرده بودن
ده روز بعدش مدارک من رو اشتباهی دادن به یه مراجعه کننده دیگه اون آقا زنگ زد به من که بیا مدارکت دست منه
حالا من نشستم خونه که بیان بازرسی!
انقد نیومدن که حقوق فروردین منم تو اردیبهشت 97 همون پرداخت نشده
دوماهه پرداخت نداشتم همش تو نگرانی و بیکاری نشستم خونه منتظر بازرسم یه حمام یا خرید نمیتونم برم همش نگرانم که بازرس میاد وقتی هم مراجعه میکنم میگن منتظر باشید
بخدا حصر خانگی احتمالا راحت تره !
میشه منو راهنمایی کنید به جای ادامه دان این انتظار 25 روزه چکاره دیگه ای میتونم بکنم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام مراجعه بازرس اصلا مشخص نیست ولی بازرس همیشه از ساعت ۹تا۳میاد به هر حال اگر امروز بیاد احتمال اینکه تا مدتی نیاد مشخص نیست امکان اینکه فردا یاپس فردا دوباره بیاد هستش باید مواظب باشید که فکر نکنید امروز اومد تا یکماه نمیاد