در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام و وقت بخیر

من 3 سال سابقه بیمه دارم و تازه از کار اومدم بیرون، از طرفی بخاطر درسم مجبورم به دانشگاه و کتابخانه زیاد مراجعت کنم و ممکن در طول روز منزل نباشم

،متوجه شدم بازرسان ممکن است که برای بررسی به منزل بیایند، آیا این موضوع برام درد سرساز میشه و نمی تونم از بیمه بیکاریم استفاده کنم؟

ممنون میشم دوستان تجربشون رو در اختیارم بذارن.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

اشتغال به تحصیل مانع دریافت مقرری بیمه بیکاری نخواهد بود. گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاهی خود را به واحد امور بیمه شدگان شعبه بیمه ای خود تحویل دهید تا در جریان تحصیل شما باشند.