در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام،

من از اردیبهشت ماه بیمه بیکاری هستم ولی به احتمال زیاد کارشناسی ارشد قبول میشم  از مهر ماه دانشجو میشم.

میخواستم بدونم اگه کسی به اداره کار اطلاع بده یا همون شرکتی که کار میکردم نامه بزنه به اراده کار میتونه بیمه بیکاری من  را خراب کنه ؟  اگه میتونه از کی میتونه، از اردیبهشت یا از مهر؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام
در صورتی که بیکاری شما در حین تحصیل محرز باشد مثلا انجام حضور غیاب به موقع و حضور برای بازرسی معمولا تهدیدی برای قطع مقرری وجود ندارد،در صورتی که در زمان بیکاری اشتغال مجدد داشته باشید باید از هر زمانی که مشغول بودید وجهی که دریافت کردید رو به سازمان تامین اجتماعی برگردانید.