در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده به مدت دو ماه بیمه بیکاری میگیریم که مربوط به شعبه هفت هستم جدیدا شنیدم دیگه بازرس نمیفرستن.میخواستم بدونم صحت داره؟ضمن اینکه این دو ماه کامل خونه نشین بودم و بازرس مراجعه نکرده.با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بازرسی از مقرری بگیران بیمه بیکاری و کشف اشتغال پنهان آن ها همچنان ادامه دارد و هیچ دستور و یا قانونی در خصوص لغو بازرسی مورد اشاره صادر نشده است.