در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

در شرکت به مدت 4 ماه به صورت توافقی ( شفاهی ) مشغول به کار بوده . این شرکت حق بیمه 2 ماه اول و دوم را به تامین اجتماعی اعلام کرده (حد اقل حقوق ) و بقیه ماه ها هنوز نه ( درصورتی که حقوقم خیلی بیشتر واریز شده )و 1 ماه هم پرداخت نشده . واریزها ازحساب شخصی مدیر عامل طی چند مرحله صورت گرفته . بدون دلیل هم اخراج شدم و هیچ مدرکی ندارم . دادخواست تنظیم نموده ام. کارفرما هم هیچی ندارد .

سوال 1- در هیات تشخیص می توانم اثبات کنم که حقوق واریزی از حساب مدیر عامل حقوق پایه بوده و شامل عیدی پاداش و حق سنوات نبوده و بتوانم برای همین منظور بقیه مطالباتم را وصول کنم ؟ ( البته در دادخواست توضیح دادم )

سوال2- تشخیص هیات از میانگین واریزی ها انجام شده صورت میگیرد برای محاسبه مطالبات ؟

سوال 3-کارفرما بدون داشتن مدارک ( به غیر از لیست بیمه که حداقل رد شده ) میتواند از خود دفاع کند ؟

سوال 4- کارفرما میتواند منکر این موضوع که حقوق او حداقل بوده بشود ؟ و بتواند رای به نفع خود بگیرد ؟

ممنون از تمامی عوامل بید برگ و دوستان عضو
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

با توجه به ماده ۷قانون  کار قراردا د شفاهی از نظر قانون کار معتبر می باشد واثبات بیش از حداقل حقوق به عهده کارگر می باشد وپرینت حساب یکی از دلایل می باشد درهر حال تشخیص حقوق بیش از حداقل وبقیه موارد بر عهده مراجع حل اختلاف کار می باشد