در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (190 امتیاز)
با سلام

بنده چند سالی که بیمه مشاغل آزاد رو دارم پرداخت میکنم ولی به خاطر مشکلات دیگه بیکار هستم
ایا باید به سازمان مراجعه و اطلاع بدم و بیمه اختیاری رو انتخاب کنم ؟ در این صورت سابقه پرداختی حذف نمیشه ؟ و ایا نیازی به معاینات پزشکی جدید هم هست یا نه ؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

شما در صورت داشتن جواز کسب باید آن را باطل نموده و نامه اتحادیه یا صنف را مبنی بر ابطال جواز کسب تحویل شعبه تامین اجتماعی دهید و درخواست بیمه اختیاری نمایید و چنانچه معاینات معتبر از لحاظ کارافتادگی را انجام داده باشید و بیش از یکسال سابقه داشته باشید مشروط بر اینکه بین دو بیمه بیش از 9 ماهه فاصله نیافتد میتوانید بیمه اختیاری شوید.سابقه قبلی شما محفوظ خواهد بود.