در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

خانمی با عدم تمدید گواهینمامه خود در سانحه رانندگی منجر به فوت خود و یک دخترش گردیده است و دختر دیگرش به همراه دو نوه اش آسیب دیده اند.

حال آیا به راننده فاقد اعتبار گواهی نامه دیه یا غرامت میرسد بر اساس چه ماده و استنادی؟

ودر صورت پرداخت دیه فرزندان دختر و نوه ها ،در ریکاوری از سوی شرکت بیمه ، اموال وراث و دیه های پرداختی از سوی خود بیمه نیز ملحوظ میگردد یا صرفا اموال به جا مانده از خود راننده متوفی و مقصر حادثه بدون گواهینامه مد نظر است؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... انقضاء اعتبار گواهینامه به معنای فقدان گواهینامه نمیباشد و کلیه خسارتها مالی و جانی طبق قانون توسط

بیمه گر قابل پرداخت خواهد بود. و ریکاوری نمیشود.

در مواردیکه راننده ی مقصر یکی از وراث متوفیان باشد طبق ماده 435 ق م ا از دیه هیچ ارثی نخواهد برد.