در بیمه نیروهای مسلح توسط (130 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

چند ماه قبل سوالی مطرح کردم برای دریافت دیه آسیب دیدگی حین خدمت و بابت پاسخ جامعی که دریافت کردم بسیار بسیار ممنون هستم

بیمه ارتش به بنده گفتند باید از زمان حادثه حداقل شش ماه بگذرد تا بنده بتوانم اقدام کنم

مجددا سوالی داشتم

نزدیک به نه ماه گذشته از حادثه (حین خدمت و در محل خدمت بعلت پیچ خوردگی پا دچار شکستگی قوزک داخلی و آسیب تاندن که منجر به گچ گرفتگی یک ماهه شد) همچنان درد شدید حین فعالیت نیمه سنگین دارم در حدی که گاهی ناخودآگاه باعث لنگیدن میشود.

دوستی گفتن میشه طبق حرفشون برای از کارافتادگی هم تقاضا بدم

خاستم ببینم دقیقا چه مواردی به بنده تعلق میگیره چون مسولی گفتن فقط حداکثر یک تا دو میلیون تومان آن هم شاید بعد از یک سال به بنده تعلق بگیره

حالا این سوال برام پیش آمده که فقط این مبلغ به عنوان غرامت به بنده تعلق میگیره یا بیمه کامل شکستگی پا هم شامل بنده میشه با توجه به اینکه شغل و رشته بنده اتاق عمل و بخصوص جراحی های  ارتوپدی هستش که این موضوع به شدت عملکردم را تحت تاثیر منفی قرار داده؟

آیا از کار افتادگی هم شامل حالم میشه؟
توسط (100 امتیاز)
سلام دوست عزیز .بنده در حین خدمت سرباز تاندون آشیل پام ب کلی پاره شد . الان محدودیت حرکتی دارم بیمه غرامت 10درصد بهم دادن سه ملیون وهفتصد .اعتراض دادم 10درصد معلولیت نوشتن نمیدونم ینی چی؟کلا بی قانونیه .دادسرا نضامی شکایت کن
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود؛

در رابطه با بحث غرامت شرکت بیمه تعیین کننده درصد آسیب دیدگی و میزان خسارت آن می باشد که پس از تعیین میزان خسارت مبلغ آن به حساب شخص شما واریز می گردد. اما در مورد ازکارافتادگی باید از کارگزینی یگان خدمتی درخواست معرفی به کمیسیون دهید که درصورت تایید و معرفی به کمیسیون، اگر رای به ازکار افتادگی و جانبازی شما داده شود شما به عنوان بازنشسته وظیفه بگیر محسوب خواهیدشد و تا پایان عمر از حقوق بازنشستگی و بیمه برخوردار می شوید.