در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام من سرباز نیرو هوایی ارتش هستم

در هین خدمت افتادم و پام شکست (در پادگان) از ناحیه مچ

در بیمارستان بعثت نهاجا عمل شدم و در پام پلاتین گذاشتن ایا بیمه یه من تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

از 2 محل میتوانید مطالبه غرامت نمایید:

1. مسولیت مدنی یگان نظامی در قبال سربازان وظیفه

اگر یگان نظامی بیمه نامه ای برای این مسولیت تهیه کرده باشد، کار راحت تر است و از بیمه گر مطالبه غرامت نمایید. اما اگر بیمه نامه مسولیت نداشته باشد باز هم ملزم به جبران غرامت شما به نسبت قصور و اشتباه خود است.

برای شروع به واحد های اداری یگان نظامی مراجعه نمایید. در صورت دریافت نکردن پلسخ مناسب، به واحدهای رسیدگی به شکابات نیروهای مسلح مراجعه نمایید.

2. در صورت وجود بیمه حوادث نیروهای مسلح، از محل بیمه حوادث

اگر چنین پوششی وجود داشته باشد می توان به نسبت میزان نقص عضو و از کار افتادگی به دیه کامل، از سرمایه فوت و نقص عضو و از کار افتادگی به علت حادثه، استفاده نمود.

در مورد 2 خسارت به شرط وجود بیمه نامه حوادث، قابل دریافت است.

در نظر داشته باشید که هیچکدام از 2 مورد به یکدیگر ارتباط ندارد و اگر شرط برقرار باشد، میتوانید هر دو غرامت را دریافت نمایید.