در بیمه نیروهای مسلح توسط (130 امتیاز)
با سلام

افسر وظیفه ارتش هستم که حین خدمت در بیمارستان ارتش زمین خورده و دچار شکستگی قوزک داخلی پا و آسیب شدید تاندن های خارجی آن شدم

میخاستم بدونم برای این موضوع صورت سانحه هم تشکیل دادم چه مقدار دیه پرداخت میشه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

آرزوی سلامتی برای تمام سربازان و افسران کادر و وظیفه نیروهای مسلح دارم .

دیه شکستگی استخوان ۱۰درصد و اگر بدون عیب التیام یابد ۸درصد تعیین شده است

کشیدگی تاندون ها مشمول ارش جراحات میشود