در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

اینجانب در تاریخ ۲۲اسفند۹۶ پرونده ی من از پادگان فرستاده شده به شرکت بیمه و الان هم که تماس میگیرم پرونده من بررسی شده و مبلغ خسارت تعیین شده ولی هنوز به حساب من نریختن!

باید خودمون اقدام کنیم یا که میریزن؟زمانش!

باتشکر
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
باسلام؛ مبلغ خسارت تعیین شده توسط شرکت بیمه معمولا ظرف مدت ۲ الی ۳ماه به حساب ذینفع واریز میگردد. جهت واریز ازشما شماره شبا حساب بانکی دریافت میشود. درصورت اطمینان از عدم واریز مبلغ خسارت به حساب اعلام شده، موضوع را ازطریق واحد خسارت شرکت بیمه پیگیری نمایید.