در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
همسرم صبح هنگام رفتن به پادگان در صانحه تصادف جان خود را از دست داده. آیا حقوقی از طرف بیمه ارتش به خانواده اش تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

تسلیت عرض می کنم. روح همسر شما شاد

در مورد موصوعی که مطرح نمودید:

1. غرامت فوت ناشی از تصادف از محل بیمه نامه شخص ثالث مقصر حادثه (در صورت وجود ) و در غیر این صورت از محل صندوق تامین خسارت های بدنی به شما تعلق می گیرد.

2. اگر برای سربازان بیمه عمر و حوادث تهیه شده باشد، هم سرمایه فوت بیمه عمر و هم سرمایه فوت به علت حادثه به شما تعلق می گیرد. هیچ ربطی به دریافت دیه تصادف ندارد.

3. اما از بابت مستمری باید با واحد نظامی مربوطه پزس و جو کنیر که آیا در این زمینه تسهیلاتی وجود دارد یا خیر.