در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام سربازی هستم که در حین خدمت یک بند از انگشت دوم پای راستم قطع شده است که پیوند هم نخورده .ترسم از اینه که حق و حقوقم رو پرداخت نکنن

گفتن تو شکایت نکن ما خودمون پیگیر حق و حقوقت هستیم سوالم اینه که دیه ای به من تعلق خواهد گرفت؟نقص عضو، از کار افتادگی ،مجروحیت،کدوم رو باید پیگیری کنم؟چقدر؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

نقص عضو برای جراحت وارده کمترین غرامتی است که برای شما درنظر گرفته میشود

دیه ان  یک سیم دیه کامل است معادل ۷ میلیون تومان