در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام

من از سال ۹۶ در شرکتی مشغول به کار بودم و از خرداد ۹۷ به مرخصی زایمان رفتم و قرارداد شرکت سالیانه بود و من قرارداد سال ۹۷ را امضا کردم ولی یک نسخه قرارداد را به من ندادن. به من گفتن بعد از مرخصی زایمان نیازی به من ندارند و باید الان برم برگه تسویه تا پایان مرخصی زایمان امضا کنم تا بهم قرارداد بدهند( من برای کارهای مرخصی زایمان به قرارداد نیاز دارم )، اگر من برگه تسویه امضا کنم بعد از اتمام مرخصی زایمان میتوانم شکایت کنم و از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

چنانچه ماهیت شغل از نوع دائم و مستمر باشد و قرارداد کار کارگر قبل از مرخصی استعلاجی یا مرخصی زایمان به اتمام رسیده باشد کارگر موظف است پس از پایان دوره استعلاجی جهت اشتغال به محل کار مراجعه و چنانچه کارفرما از پذیرش امتناع ورزد کارگر ابتدا می بایست درخواست خود را مبنی بر بازگشت به کار و سایر مطالبات به مراجع حل اختلاف قانون کار ارائه نماید و همزمان درخواست بیمه بیکاری را نیز تکمیل و ثبت نمایند.در صورت صدور رای مبتنی بر قطع رابطه کاری،کارگر می بایست پس از اخذ رای نهایی برای تشکیل پرونده و طرح در کمیته دو نفره درخواست بیمه بیکاری خود را که از قبل ثبت نموده پیگیری نمایند.

همچنین چناچه پایان مرخصی زایمان همزمان با پایان قرارداد کار باشد و کارگر پس از مراجعه به محل کار،کارفرما از پذیرش وی امتناع ورزد و عدم نیاز وی را اعلام نماید،کارگر می تواند با احراز شرایط قانونی از مزایای بیمه بیکاری منتفع گردد.