در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

خانم یکی از همکاران بنده در شرکتی کار می کردند که در اواخر آن شرکت از مرخصی زایمان استفاده کردند و الان می خواهند بیمه بیکاری دریافت کنند اما شرکت به فرد دیگری واگذار شده و فعلا هم فعالیتی ندارد. موردی که هست می خواهند بدانند در صورت اقدام به جهت بیمه بیکاری مشکلی برای کارفرمای جدید ایجاد می شود ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام ،درصورت واریز حق بیمه  کارگر تا تاریخ اشتغال توسط کارفرما مشکلی برای کارفرما پیش نمی اید‌