در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من از شهریور ۹۵ در یک گارکاه کارکردم از اول اذر ۹۵ به مرخصی زایمان رفتم و بعد از ۶ ماه به شرکت بازگشتم و برام بیمه رد شد تا تاریخ اخر ابان ۹۶ ( البته یک ۴۵ روز وسطش وقفه داشته و بیمه رد نشد ) .من از اول اذر۹۶ یعنی ۳ ماه مانده به زایمان دومم دوباره به مرخصی زایمان رفتم و در اخر اردیبهشت ۹۷مرخصیم تموم شد و اول خرداد۹۷می خواستم به سر کار برگردم که شرکت تعطیل  شد حالاچی کار باید بکنم برای بیمه بیکاریم ؟و قردادم باید چگونه باشد که مشکل نخورم برا بیمه بیکاری ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

سریعاً خود را به واحد بیمه بیکاری اداره کار معرفی و درخواست دریافت مقرری بیمه بیکاری خود را ارائه نمایید. برابر مقررات موجود واجد  شرایط دریافت بیمه بیکاری می باشید.