در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام  بنده در پایان دی ماه قراردادکاریم تمام می شود و کارفرما نامه عدم همکاری به بنده داده و در آن نامه قیدکرده در 48 ساعت آینده با کارگاه تسویه نمایم.من می توانم با کارگاه تسویه نموده و بعد به اداره کار مراجعه کرده و درخواست بیمه بیکاری نمایم .به گفته کارفرما خود آنها نامه عدم همکاری رو برای اداره کار ارسال کرده اند.  باتشکر
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - چنانچه برگ تسویه حساب را تایید و امضاء نمایید بیمه بیکاری به شما تعلق نخواهد گرفت. لذا بهتراست با همان نامه عدم نیاز به اداره کار مراجعه نماییدو تقاضای استفاده از بیمه بیکاری را نمایید. البته این موضوع درابتدا با طرح شکایت از کارفرما امکان پذیر است.