در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام،

مادر من صاحب خودروی پراید هست که هشت سال تخفیف بیمه دارد، ولی بیمه آن توسط پدرم و به نام ایشان بیمه شده است. آیا میتوانم قبل از فروش خودرو مادرم، تخفیف بیمه اش رو به ماشین خودم که خودروی سمند صفر هست انتقال بدم؟

آیا این رابطه والدین و فرزندی مشکلی ایجاد نمیکنه؟

آیا قبل از فروش امکان این کار هست یا باید زمان فروش و نقل و انتقال این کار صورت پذیرد؟

و در آخر اینکه چقدر باید هزینه پرداخت کنم واسه انتقال تخفیف؟

ممنون میشم اگه به همه سوالاتم پاسخ دهید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق تبصره  ماده 6 قانون جدید بیمه شخص ثالث مصوب سال 95 تخفیفات بیمه نامه متعلق به انتقال دهنده ی سند مالکیت خودرو بوده و انتقال دهنده میتواند این تخفیفات را به خودروی دیگری از همان نوع که متعلق به خود یا همسر و والدین و یا فرزند بلاواسطه میباشد منتقل کند.

ضمناً هیچ هزینه ای هم ندارد.