در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده از کپن بیمه آسیا ماشینم استفاده کردم و تخفیف بیمه اش از بین رفت. بعد از تصادف شرکت بیمه گذار رو تغییر دادم و بیمه ایران ثبت نام کردم.آیا تخفیف بیمه ام دوباره از بیمه ایران شروع میشود؟

 و ایا چون تخفیف بیمه آسیا ماشینم بعلت تصادف از بین رفت این عدم تخفیف بر روی بیمه ایران تاثیر دارد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

تخفیف حق بیمه عدم خسارت شما بصورت پلکانی به شرکت بعد منتقل خواهد شد