در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده ماشین خریدم که بیمه نامه با 5 سال تخفیف عدم خسارت داشته ومن در 96/7که تمدید شش ماه کردم تخفیفاتش  شش سال شده الان که دو باره برای تمدید رفتم دفتر بیمه میگه  ماشین شما سال 95خسارت داشته ولی بیمه تخفیف شمارو حذف میکرده که نکرده حالا تکلیف من چیه؟؟؟ با قانون جدید تخفیفات پلکانی از تخفیفات من چیزی برمیگرده؟؟
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
سلام

اگر خودرو شما دچار خسارت شده و از محل بیمه نامه این خسارت مرتفع شده است مطمینا طبق قانون جدید تخفیف شما به صورت پلکانی تقلیل می یابد .