در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ايا بيمه ثالث رو ميشه منتقل به ماشين بعدي كرد ؟؟ من ١٠ سال تخفيف دارم ولي ماشينم رو فروختم رو ماشين جديدم منتقل ميشه ؟؟؟

بیمه حوادث طبیعی برای اتومبیل باید جدا گانه بیمه شود یا تو همون بیمه شخص ثالث و بدنه هست ؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

باستناد ماده ۶ قانون بیمه ثالث ۹۵ کلیه تعهدات و حقوق ناشی از قراردادبیمه از تاریخ انتقال مالکیت به انتقال گیرنده تعلق دارد. اما ذیل این ماده در تبصره اون عنوان شده تخفیفات بواسطه نداشتن حوادث منجر به خسارت بیمه نامه متعلق به انتقال دهنده است و به وسیله نقلیه وی یاهمسر یا اولاد که از همان نوع باشد میتواند انتقال دهد