در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام.

اگر کارفرما در جلسات هیات تشخیص و حل اختلاف اداره کار به مدت زمان کارکرد کارگر که ادعا کرده است اقرار و تایید نماید ولی کسری بیمه در سوابق بیمه کارگر مشاهده شود.حال سازمان تامین اجتماعی میتواند رای قطعی هیات حل اختلاف را در مورد حق بیمه معوقه کارگر رد کند یا نه؟ در صورت اینکه تامین اجتماعی این صلاحیت را نداشته باشد ایا باید از تامین اجتماعی در دیوان عدالت شکایت کرد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

ادارات کار حق رای برای خلا بیمه ای ندارند و حتما باید در رای جمله وفق ماده 148 عنوان شده باشد در غیر اینصورت تامین اجتماعی دوباره سوابق مورد ادعا را در کمیته های رسیدگی به ادعای اشتغال وفق بخشنامه 5000/539 بررسی خواهد کرد. همچنین چنانچه آرای ادارات کار منجر به استفاده از تعهدات بلند مدت گردد باید پرونده توسط ادارات کل و ستاد سازمان مرکزی بررسی گردد.

میتوان به دیوان شکایت نمود ولی باید اسناد و مدارک مسنند دال بر اشتغال در کارگاه وجود داشته باشد.