در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام.

بنده از مورخه15 /01 /89 تا 96/06/15 در شرکتی حسابدار بودم.کارفرما بخشی از بیمه من را در لیست بیمه رد نکرده است ولی در جلسه هیات تشخیص و حل اختلاف اقرار و اعتراف به این مدت کارکرد بنده نموده است و هیات تشخیص و حل اختلاف هم رای قطعی به این مدت کارکرد داده است و کارفرما را مکلف کرده است که با استناد به ماده 148 قانون کار حق بیمه معوقه بنده را در این بازه زمانی مطابق مقررات تامین اجتماعی و سایر ضوابط مربوطه سازمان واریز نماید.

حال تامین اجتماعی میگوید اداره کار با استناد به چه اسناد و مدارکی این رای را داده است باید اسناد و مدارک موجود را برای ما ارسال کند و اداره کار نیز میگوید سازمان تامین اجتماعی صلاحیت استعلام از ما را ندارد و رای صادره از مراجع حل اختلاف لازم الاتباع میباشد.که نهایتا سازمان تامین اجتماعی رای حل اختلاف را رد نموده است.توضیح اینکه حدود 20 ماه سابقه بیمه من رد نشده که 13 ماه ان از مورخه 89/01/15 تا90/02/30 میباشد. و تامین اجتماعی میفرماید در این بازه 4 بار بازرس بیمه به شرکت امده که شما حضور نداشتید.

.ممنون میشم اگه بنده را راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

در چنین وضعیتی ، تنها راه حل،  پیگیری موضوع از طریق دیوان عدالت اداری می باشد.