در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
از اول شروع به کار تا امروز پدرم کارفرمای بنده می‌باشد.در سال ۸۰ توسط بازرس بیمه لیست بیمه برای من رد شد. ولی در سال۸۱ اعزام به خدمت سربازی شدم که پدرم به بیمه رجوع کرد و گفت که من کارگرش نیستم تا سال۸۸. بجزه دوسال خدمت سربازی چگونه میتوانم این شش سال را به سابقه بیمه خود اضافه کنم؟

باسپاس
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه رابطه پدر و فرزندی وجود دارد در صورتی که مدارک و مستنداتی محکمی مانند لیست حضور و غیاب ، پرینت حساب بانکی بابت دریافت حقوق ، استشهاد از سایر کارگران کارگاه یا کارگاههای مجاور ، احکام حقوقی و پرسنی و ... وجود داشته باشد توسط ادارات کار یا سازمان تامین اجتماعی هر کدام که اعتراض مطرح شده باشد بازرسی تحقیقی انجام میگردد و در صورت صحت ادعا امکان واریز حق بیمه و درج سوابق وجود دارد لیکن با توجه به رابطه پدر و فرزندی و امکان وجود تبانی تحقیقات لازم توسط ادارات کار یا سازمان تامین اجتماعی انجام میگردد و امکان رد ادعا وجود دارد.