در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایا سازمان تامین اجتماعی تحت نظر بیمه مرکزی است ؟
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

خیر، سازمان تامین اجتماعی زیر نظر وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی هست (اگرچه به عنوان یه سازمان عمومی غیردولتی قرار هست که مستقل باشه، ولی اینطور نیست و تحت دخالت دولت و وزارت کار اداره میشه)

بیمه مرکزی مسئول شرکت های بیمه بازرگانی هست که فروش بیمه های شخص ثالث، عمر، بدنه هست که با سازمان بیمه تامین اجتماعی متفاوت است و امکان نظارت روی سازمان تامین اجتماعی را ندارد.