در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام. من شش سال پیش عضو بیمه تامین آتیه صبا شدم و ماهانه مبلغی از حقوقم برای سپرده برداشته میشود ..رفتم سایت بیمه مرکزی دیدم اسمش نیس تو لیست...یعنی زیر نظر بیمه مرکزی نیست؟ پس ضمانت اجرایی نداره؟ اگر ورشکست بشه یا به تعهداتش عمل نکنه تکلیف ما چیست ؟ با توجه به اینکه تازه ما دارع سرمایه گذاریمون به سود میرسه آیا ادامه این قرارداد خطر نداره در آینده؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

ما بيمه اي به نام بيمه صبا زير نظر بيمه موكزي نداريم و احتمال زياد مورد ذكر شده توسط شما يك صندوق مي باشد كه طبيعتا هيئت امنايي دارد و انها تصميم گيرنده هستند. البته لازم به ذكر مي باشد كه موسسه صبا زير نظر ارتش جمهوري اسلامي مي باشد از سال ١٣٧٩ شروع به فعاليت كرده است و خدمات بيمه اي به كاركنان ارتش مي هد. طبيعتا تمام تصميم گيري ها با ارتش و هيئت مديره ان مي باشد.

در ضمن، در حال حاضر بيمه حكمت صبا با همكاري بانك حكمت ايرانيان در حال پذيره نويسي و تامين سرمايه به صورت قرضالحسنه به كاركنان اجا مي باشد تا بتواند مجوزات و تاييديه هاي بيمه مركزي رو اخذ كند