در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکیل محترم

خواستم ببینم دیه تعویض مفصل زانو چند در صده و چقدر میشه؟ و آیا نقض عضو است؟

ممنون میشم درصد و مقدار تقریبی تعویض مفصل زانو رو بهم بگید خیلی ممنونم از پاسخ های خوب شما واقعا جا داره از زحماتتان قدر دانی کنم
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، تعویض مفصل داری ارش می باشد و در صورت تعویض مفصل با نتیجه خوب 15درصد و با نتیجه متوسط 20درصد و با نتیجه وخیم 30درصد ارش بشما تعلق خواهد گرفت و در معایعنه نهایی و بعد از اتمام طول درمان درصورتی که دچار نقص عضو شوید توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد..