در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

من حدود دوساله تصادف کردم و بر اثر تصادف زانومو خشک کردن و گفتند چون ۲۵  سالته و سنت به تعویض مفصل نرسیده تا ۱۰ الی ۱۵ سال دیگه پات باید خشک باشه تا بعد از اون مدت تعویض مفصل انجام شود

آیا من نقض عضو شاملم مبشه؟

چند درصد دیه شاملم میشه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

خشک  کردن غضروف بین مفاصل و در نتیجه جوش خوردن دوسر مفصل به همدیگه مشمول نقص عضو میشود و دیه نقص عضو زانو بسته به محدودیتهای ایجاد شده تعیین میشود و بعلاوه دیه خر شدگی زانو میشود