در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

پمن در سال ۹۴ تصادف کردم و در سال ۹۵ از بیمه ۴۲ درصد از کل دیه رو علی الحساب با مبنای زمان ۹۵ دریافت کردم و رای دادگاه در سال ۹۶ انجام شد که کلیه درصدهای من ۱۷۰ درصد تایید شد ولی به دلیل پیگیری های قضایی هنوز به دادگاه تجدیدنظر نرفته تا تایید نهایی اعمال شود و با توجه به اینکه الان اخر سال ۹۶ هسش ایا تایید نهایی توسط دادگاه تجدیدنظر در سال ۹۶ یا ۹۷ می شود؟

این پروند ه برای بررسی چه مدت توسط دادگاه تجدیدنظر زمان می برد تا تایید شود؟دیه من با کسر اون ۴۲ درصد که بیمه در سال ۹۵ داده چقدر دیگه میشه؟

میزان دیه من بر اساس سال تایید قطعی دادکاه می باشد یا براساس زمانی که بیمه علی الحساب به من پرداخت کرده؟

چون دیه من بیشتر از سقف یه فرد مرده هسش مابقی دیه رو چطوری از مقصر حادثه نی گیرند و به من می دهند؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

آرزوی سلامتی برای شما خانم

مبنای پرداخت ۵۰ درصد علی الحساب دیه سال درخواست شماست ، اما این دلیلی بر تعیین میزان دیه نیست .

دیه به اعتبار یوم الادا بودن درهر سالی که پرداخت بشه به قیمت همون سال دریافت میکتید و اون مبلغ تعلی الحساب ازش کسر میشه