در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

آیا بازنشسته تامین اجتماعی که بعداز بازنشستگی در شرکتی مشغول به کار بوده و به سازمان تامین اجتماعی هم اعلام نکرده است می تواند برای سنوات,بن,عیدی و غیره به اداره کار شکایت کند و اگر اداره کار و رفاه اجتماعی حکمی صادر کرد آیا کارفرما می تواند طبق آن حکم برای بازنشسته حق بیمه پرداخت کندواگر پرداخت کردآیابازنشسته تخلف کرده است اگر تخلف است چه حکمی برای آن صادر می کنند.

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - اشخاصی که پس ازبازنشستگی مبادرت به انعقاد قراردادکاربا شرکت ها مینمایند مشمول قانون کاربوده و بغیر از حق اولاد( عائله مندی )  مشمول کلیه دریافتهای قانونی خواهند بود . درخصوص بیمه پردازی ، بموجب ماده 157 قانون کار مراجع حل اختلاف صرفا صلاحیت رسیدگی به دعاوی ناشی از قانون کار را داشته و اظهارنظر و صدور رای درخصوص مقررات بیمه و بازنشستگی و نظایر آن درصلاحیت مراجع قانونی کار نخواهد بود.