در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
آیا کسانی که بیمه تامین اجتماعی می باشند بعد از بازنشستگی می توانند در شرکت های خصوصی یا دولتی مشغول به کار گردند؟درصورتی که بیمه تامین اجتماعی متوجه این امر گردد باعث ایجاد مشکل در هنگام دریافت مستمری خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

درصورت احراز اشتغال در دوران بازنشستگی ،مستمری قطع می گردد و مستمری پرداختی نیز ازتاریخ تایید اشتغال مسترد می گردد.