در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان .

46سال سن و مرد هستم.تا ابتدای مرداد ماه سال 97 به سازمان تامین اجتماعی 24سال حق بیمه تامین پرداخت کرده ام.ازین مدت 2 ،سال بیمه خرید دوره سربازی و یکسال در شغل عادی ،و درحال حاضر به مدت 21 سال  در مشاغل سخت و زیان آور مشغول به کار هستم.باتوجه به بیماری،غیبت واستفاده از مرخصی بدون حقوق از حالت متوالی خارج و به متناوب تغییر کرده .

در 21 سال سخت و زیان آور مدت (465)روز غیبت ،مرخصی بدون حقوق دارم باتوجه به بیماری و سن 46 و توان کار کردن تا سن 50 سال در شغل فعلی (سخت و زیان آور)را ندارم ،

لطفا راهنمایی فرمائید .
2 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
با سلام

لطفا پاسخ دهید.
توسط (33,810 امتیاز)

سلام.
با تشکر بابت طرح سوال تون در بیدبرگ. سوال شما در صف بررسی و پاسخ توسط مشاوران قرار گرفته است. در صورتی که می خواهید مشاوره در اسرع وقت دریافت کنید، پیشنهاد می کنم از طریق صفحه اصلی سایت بیدبرگ اقدام به درخواست مشاوره تلفنی داشته باشید:
درخواست مشاوره تلفنی