در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام ، بنده بیمه عمر و سرمایه گذاری پارسیان به مبلغ سالیانه 600000 تومان با افزایش 10 درصد اقساط و 5 درصد سرمایه فوت و همچنین بیمه عمر و سرمایه گذاری کارآفرین به مبلغ 600000 تومان بافزایش 5 درصد در سال اول اردیبهشت 93 خریداری نمودم ، اکنون سوال بنده اینست که آیا بیمه سوم  دیگری از پاسارگاد یا ایران به مبلغ 300000 تومن سالیانه خریداری نمایم بهتر است یا سرمایه های دو بیمه قبلیم را افزایش دهم ؟ در ضمن برای بنده سود در اولویت می باشد
4 پاسخ
توسط (1,310 امتیاز)
درود بر شما

مبلغی که برای بیمه عمر در نظر دارید اگه 10% در آمد شما باشه مناسبه. برای افزایش و تقویت بیمه هایی که دارید یا تهیه بیمه جدید نیاز به گرفتن مشاوره بیشتر و شناخت شرایط شما و نیازهای شما می باشد.