در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

احراز رابطه کارگری و کارفرمایی برای بیمه تامین اجتماعی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

برخی از اسناد و مدارک مربوطه جهت بررسی ادعای بیمه شدگان در خصوص اشتغال در کارگاهها به شرح ذیل می باشد:

• حکم استخدامی ، ارتقاء شغلی ، تغییر سمت در دوره مورد ادعا ( احکام خارج از دوره مورد ادعا پذیرفته نمیشود )
• لیستهای حقوق کارگاه منضم به اظهارنامه مالیاتی که به تائید اداره دارایی مربوطه رسیده باشد.
• دفاتر قانونی کارگاه و اسناد هزینه مربوطه .
• گواهی بانک ذیربط مبنی بر واریز حقوق ماهانه مدعی ( طبق لیستهای حقوق ارسالی به بانک مورد نظر)
• فیش یا رسید حقوق یا چک بانکی.
• کارت افتتاح حساب بانکی.
• کارتهای حضور و غیاب یا ورود و خروج یا دفاتر ثبت حضور و غیاب کارکنان کارگاه.
• کارتهای بهداشتی صادره از سوی اداره بهداشت محیط کار.
• معاینات پزشکی قبل از استخدام ( موضوع ماده ۹۰ قانون تامین اجتماعی )
• سایر مدارک متقن

مطالعه بیشتر در

مدارک قابل ارائه برای بررسی ادعای سابقه تامین اجتماعی