در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من راننده پراید بودم از مسیرم منحرف شدم و به خودروی bmw پارک شده برخورد کردم با توجه به قیمت 300 تا 400 میلیونی این خودرو خسارتش شامل محاسبه خودروهای نامتعارف میشه؟ اگه 40 تومن خسارتش باشه یعنی حدود 17 تومن براش می نویسن؟ بیمه من 7 تومن بیشتر تعهد نداره 10 تومن الباقی رو خودم باید بدم؟ آیا اون اگه از بیمه من استفاده کنه میتونه از بیمه بدنه خودشم استفاده کنه؟

با توجه به مدل ماشین که 2008 هست و برای ده سال پیشه میتونه برای افت قیمت شکایت کنه؟

با تشکر از پاسخگویتون
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، خودروی زیاندیده در زمان استفاده از بیمه بدنه خودش فقط می تواند نسبت به مابعدالتفاوت خسارت خود ادعا نماید و شرکت بیمه گر بدنه قبل از محاسبه خسارت از شرکت بیمه گر شخص ثالث استعلام خواهد گرفت و مدارک پرداخت از محل بیمه نامه شخص ثالث شما را زمینه پرونده بدنه خواهد نمود .در مورد افت قیمت خودرو هم باید گفت که بستگی به کارشناس و نوع خودرو و عرف دارد