در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

 تصادفی رخ داده پژو ۴۰۵ زده ب گلگیر عقب و سپر یک هیوندا ولستر مقصر کوپن بیمه ۷۷۰۰ داده و حال بعد از دو ماه راننده ولستر مدعی خرج شدن ۱۸ میلیونی و با فاکتور نمایندگی و افت ماشین ۲۵ میلیونی شده برای گلگیری ک یک وجب رنگ شده و ماشینی ک مدل ۲۰۱۴ هست ایا شکایت کنه با توجه ب قانون جدید ماشین های غیرعرف میتواند مازاد مبلغی رو ک مدعی شده از راننده پژو بگیرد ؟ ایا افت ماشین ب این فرد تعلق میگیرد؟ میتواند ب خاطر یک وجب رنگ گلگیر مدعی ۲۵ تومن افت ماشین باشد ؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

برای اینکه اجحافی در حق شما نشود میتوانید درخواست تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس را تقدیم شورا نمایید تا کارشناس با بررسی صحنه تصادف و خودروها میزان واقعی خسارت را تعیین نماید .