در شرکت بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام

من میخوام نمایندگی جنرال بیمه پاسارگاد بگیرم تجربه فروش بیمه عمرندارم کار فروش بیمه عمر هم نکردم تا حالا سوالم اینه که آیا میتونم نمایندگی جنرال بگیرم یا باید قبلش حتما بیمه عمر کد بگیرم بعد برم سرغ جنرال؟ و دوم اینکه برای نمایندگی جنرال چه تضامینی لازمه؟ چک وسفته چقدر میخاد؟ پرتفوی نمایندگی پاسارگاد برای شهر های کوچیک چقدره؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام .... شرایط اعطاء نمایندگی عمومی یا جنرال در تمام شرکتها بر اساس آئین نامه 75 بیمه مرکزی میباشد. لذا پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدامی آئین نامه مذکور را کامل مطالعه بفرمائید.

سلام

برای کسب اطلاعات در مورد نحوه دریافت کد نمایندگی بیمه یا بازاریابی بیمه، بر روی لینک زیر جمله "دریافت کد نمایندگی بیمه یا بازاریابی بیمه" کنید

دریافت کد نمایندگی بیمه یا بازاریابی بیمه