در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (190 امتیاز)

با سلام و عرض ادب... بنده در شرکت بیمه ای درخواست اخذ کد نمایندگی دادم که بهم یک فرم دادن تا پر کنم چند تا سوال دارم در رابطه با اینکه در این دو سوال که در فزم نوشته شده چی بنویسم؟؟

  1.  لطفا برنامه کاری خود، با ذکر حوزه فعالیت بیمه ای و میزان جذب پرتفوی در دو سال آینده را ذکر نمایید و اعلام گردد میزان احتمال موفقیت خود را در این شغل چگونه ارزیابی می کنید؟ چرا؟
  2.  علت انتخاب شغل بیمه و انتخاب شرمت بیمه سامان :

سپاسگذارم....

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام .

کسی که پا تو این راه میزاره باید خودش جواب این سوالات رو بده ها

۱. در مورد بازار هدفی که برای خودتون تعیین کردید بنویسید . مثلا مسئولیت مهندسان یا پزشکان یا اتش سوزی یا بیمه های مسافرتی . ثالث و بدنه اکیدا ممنوع

۲.عاشق بیمه هستید .