در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
چه مدت میشه بعداز دریافت نمایندگی بیمه عمر درخواست داد برای دریافت کدجنرال؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

برای دریافت کد جنرال هیچکسی نمیتونه به شما نظر قطعی بده،مگر مدیر بیمه های اشخاص و تایید سایر مدیران ارشد شرکت بیمه.

ضمنا همه اینا بستگی به توانایی شما در فروش بیمه و پرتفوی شما میباشد و قطع به یقین شرکتی که شما درآن فعالیت میکنین،باید جذب و پذیرش نماینده جنرال رو هم داشته باشه.

بهر صورت اگر که شما در مدت زمانی کم،بتونی پرتفوی خوبی داشته باشی،قطعا مدیران شرکت بیمه با تبدیل نمایندگی عمر شما به جنرال موافقت خواهند نمود.

لطفا قبل از هر اقدامی،از مدیران مربوطه استعلام های لازم رو بنمایید،شاید که زودتر یا دیرتر هم کار شما انجام بشه و یا خدای ناکرده اصلا قابل انجام نباشه!!

پوزش بنده رو بخاطر رک گفتن مسایلی که ممکنه براتون اتفاق بیفته پذیرا باشین،فقط میخواستم که آمادگی شنیدن هر جوابی رو داشته باشین.

براتون آرزوی موفقیت دارم،ایام بکام.