در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام
بنده نمایندگی بیمه عمر پاسارگاد رو دارم
البته جنرال نیست و نماینده مدیر ارشد هستم
اگر اقدام به اخذ نمایندگی جنرال پاسارگاد کنم تکلیف این تعدادی که بیمه عمر کردم چی میشه؟
برگه قرارداد بیمه عمر من ۳ ساله هست الان یکسالش گذشته
آیا این کد بیمه عمر بایستی باطل بشه
اگر باطل بشه تکلیف اعضا و پورسانت بیمه من چه میشود
با تشکر از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه شما نمایندگی جنرال بگیرین،کلیه پرتفوی بیمه های عمر زیر مجموعه مدیر ارشدتان،به کد شما منتقل و پرتفوی شما خواهد گردید.

در صورتیکه کد جنرال بگیرین،یعنی که مستقل میشین و کد نمایندگی عمرتون ابطال خواهد شد.

و در هر صورت کارمزد شما هیچ تغییری نخواهد کرد و به همان منوال محاسبه و به حساب تون واریز خواهد شد.

موفق و پیروز باشین.