در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشی من خواستم نمایندگی بیمه پاسارگاد بگیرم مشاور بهم گفت نمایندگی بیمه عمر میدیم منظورمون بیمه جنرال نیست خواستم بدونم چه فرقی با هم دارن اصلا منظورشون از این حرف چی بود؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

نمایندگی بیمه عمرفقط بطور تخصصی درباره بیمه های عمر آموزش میبینند و فعالیت می کنند و درباره سایر رشته های بیمه ای نه آموزشی میبینند و نه فعالیتی مینمایند.

نمایندگی های جنرال،مانند تمام نمایندگی های مستقر در سطح شهر،باید درباره انواع بیمه نامه اطلاعات داشته باشند،آیین نامه های مربوط به تمام رشته های بیمه ای را بدانند و آزمون بیمه مرکزی را نیز باید بگذرانند و همه نوع بیمه را مشاوره داده و صادر می نمایند.