در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام ....من یک نماینده جنرال هستم ،آیا میشود در بیمه پاسارگاد از یک شهر به شهر دیگه داخل همان استان انتقال یافت ....در صورت تایید شرایطش چیه ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

برای انتقال نمایندگی شما از یک شهر به شهری دیگر در یک استان،موافقت ریاست شعبه در درجه اول قرار دارد.
ضمن اینکه باید در شعبه بررسی شود که آیا جایی که شما میخواین به آن مکان نمایندگی تون رو انتقال بدین،آیا نماینده دیگری هم هست یا خیر؟ و انتقال شما اصولا" به صلاح هست یا خیر.
بنابراین برای اینکه بدانید آیا این امکان برایتان وجود دارد یا خیر،درخواستی را به ریاست شعبه استان خود مکتوب نموده و قبل از تحویل آن،حتما" ملاقاتی حضوری با ایشان داشته باشید تا در صورت گرفتن موافقت ضمنی ایشان نامه درخواست را همزمان با دستور ایشان در دبیرخانه شعبه  ثبت،و اقدامات بعدی را انجام دهید.

آرزوی موفقیت و سلامتی برایتان دارم.

با تجدید احترام.