در شرکت بیمه توسط (110 امتیاز)
نماینده بیه عمرپاسارگاد هستم میخام برای جنرال اقدام کنم آیا کارمزد بیمه های عمرم قطع میشه ؟یا هیج تغییری پیدا نمیکنه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... نماینده محترم شما فقط میتوانید با یکی از آیین نامه های 75 یا 54 فعالیت کنید و شرط اخذ کد جنرال ابطال کد نماینده عمر است. در نتیجه برای کد ابطالی کارمزدی تعلق نمیگیرد.

شما میتوانید طی توافق با سازمان فروشی که از آن نمایندگی فروش عمر گرفته اید، تمام یا قسمتی از پرتفوی خود را به کد نماینده جنرال خود (البته اگر از بیمه پاسارگاد باشد) منتقل کنید.