در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

شرایط اعطای نمایندگی  جنرال بیمه ایران چیست ؟

مدت دوره آموزشی ؟  محل آموزش ؟  هزینه ؟

لیسانس مدیریت دولتی هستم  از خراسان شمالی ، با یکسال سابقه کار در بیمه  البرز
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بهتر است برای کسب اطلاع از شرایط اعطای نمایندگی بیمه ایران به وسایت این شرکت مراجعه نمایید و در صورت داشتن شرایط لازم برای این کار، از طریق مسیرهای معرفی شده یا شعبه سرپرستی محل مورد تقاضا، درخواست خود را ثبت نمایید.

در صورت نیاز بیمه ایران، بقیه مراحل کار از جمله دوره آمو زشی، مصاحبه حضوری، آزمون بیمه مرکزی، مدارک لازم و تضمین های لازم، به شما اعلام می شود.

برای اینکه دقیقا از شرایط و روال کار اگاه شوید می توانید به اشخاصی که به تازگی نماینده بیمه ایران شده اند (به طور خاص در استان و شهر مورد تقاصای شما ) مراجعه کنید.