در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید

سوالی دررابطه بامحاسبات حقوق ومزایای بازنشستگی توسط تامین اجتماعی دارم که به شرح ذیل میباشد  حدود یک الی دوماه دیگر کارهای بازنشستگی من توسط کارخانه انجام میشود وبه دلایلی مجبور به انجام اضافه کاری در این دوماه میباشم درصورتیکه من تا این زمان یعنی حدود تقریبی چهار سال است که هیچگونه اضافه کاری نداشته ام وبه عبارتی اضافه کاری من صفر بوده است

میخواهم بدانم اگر این دوماه آخر حدود60ساعت اضافه کاری بگیرم ودر پرفراژ حقوقی من اضافه کاری ثبت شودو بیمه ومالیات اضافه کاری در فیش حقوقی من کسر گردد موقع محاسبات در تامین اجتماعی، آیا  این دوماه اضافه کاری  به قرار هرماه60ساعت درمحاسبات بیمه برای حقوق بازنشستگی به ضرر من می شود وباعث پایین آوردن نرخ حقوق بازنشستگی من میگردد یا اینکه به نفع من است
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام به نفع شما میباشد چونکه مجلس تصویب کرده هر کسی حق بیمه اش رشد نماید باید میانگین دوسال منظور شود