در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

مدت 13 ماه برای شرکتی دولتی کار کردم که برای من بیمه رد نکردند و به اداره کار شکایت کردم که منجر به حکم شد توسط هیات تشخیص که هیات حل اختلاف هم آن را تایید کرد و شرکت را ملزم به پرداخت حق و حقوق این مدت و همچنین عبارت زیر آورده شده.

"کارفرما مکلف است به استناد ماده 148 قانون کار نسبت به بیمه نمودن خواهان با رعایت مقررات تامین اجتماعی اقدام نماید."

حال که اجرایی و مستندات و مکاتبات اداره کار را برای تامین اجتماعی بردم پس از 2 ماه اعلام کردند که سوابق مورد ادعا در تاریخ مذکور مشاهده نشده.

مگر ماده 148 تکلیف رو برای تامین اجتماعی روشن نمی کند که دوباره از من سند برای احراز شاغل بودن در تاریخ مذکور را دارند

لینک توضیحات تامین اجتماعی

نحوه رسیدگی به ادعای افراد مبنی بر اشتغال در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی و احراز سوابق بیمه ای؟

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

با عنایت به صدور حکم قطعی مراجع حل اختلاف قانون کار واعمال ماده ۱۴۸ قانون کار والزام کارفرمابهتادیه حق بیمه ایام مذکور که دلیلی بر اشتعال شما محسوب می گردد ولی علی رقم حکم صادره سازمان تامین نیز می بایست بر مبنای قانون مربوط اشتغال شما را بررسی نمایند