در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
با سلام

بنده مدت دو سال است در شرکتی نیمه صوصی در دفتر مرکزی خدمت می کنم و امسال به لطف خدا در تاریخ 18 شهریور 97 زایمان میکنم ، قسمت امور اداری شرکت مرا تهدید کرده است که اگر بعد از گذشت یکماه از زایمانم به شرکت برنگردم مرا اخراج میکنند .

حال سوال اینجاست که مگر قانون مصونیت بعد از زیمان برقرار نیست که در راستای حمایت بانوان در اینگونه مسائل رسیدگی کنند
2 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام و احترام

این موضوع که مربوط به دستورالعمل ۴۹۵۱۷روابط کار بود از ناحیه هیئت عمومی دیوان عدالت اداری ابطال گردید و مطابق دادنامه ۴۸۲ مورخ ۱۳۹۶/۵/۲۴

کارگران زن پس از ایام بارداری مصونیت عدم اخراج خود را از دست داده اند لذا طبق مقررات قانون بیمه بیکاری درصورت اتمام قرارداد و یا اخراج، مشمول دریافت مقرری بیکاری خواهند گردید